Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 281g68kcal5.1g6.2g0.8g6.5g
Kasvisliemikuutio 7.3g22kcal0.7g1g1.7g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)56g48kcal0.6g2g3.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Aurajuusto56g191kcal11.3g0g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1427g675kcal36.2g21.4g45.6g14.2g
Valittu annoskoko713g338kcal18.1g10.7g22.8g7.1g
Annoskoko puolitettuna357g169kcal9.1g5.4g11.4g3.6g
Arvot/100g100g47kcal2.5g1.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251