Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali375g79kcal4.5g12.8g0.8g7.9g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 100g228kcal19g0g17g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g25g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 38g104kcal0.7g1.1g10.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka38g31kcal1.3g7.1g0.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1426g896kcal52g44.2g57.4g17g
Valittu annoskoko713g448kcal26g22.1g28.7g8.5g
Annoskoko puolitettuna357g224kcal13g11.1g14.4g4.3g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051