Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2726g798kcal25.6g122.7g10.9g51.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2005g3328kcal380.9g0g200.4g0g
CousCous, keitetty 100g802g1459kcal36.9g269.4g31.3g12.8g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%802g481kcal25.7g56.9g16g0g
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g401g1443kcal112.3g8g108.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14272g15234kcal1173.2g952.4g735.2g142.8g
Valittu annoskoko7136g7617kcal586.6g476.2g367.6g71.4g
Annoskoko puolitettuna3568g3809kcal293.3g238.1g183.8g35.7g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338