Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)3608g4546kcal681.9g122.7g144.3g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g1123g3143kcal202.1g5.6g258.2g0g
Sipuli 1203g364kcal15g57.7g2.4g20.4g
Kuohukerma (Ingman)1002g3408kcal22g31.1g350.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14272g22921kcal1842g434.2g1511.4g40.8g
Valittu annoskoko7136g11461kcal921g217.1g755.7g20.4g
Annoskoko puolitettuna3568g5730kcal460.5g108.6g377.9g10.2g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895