Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)6412g15003kcal1256.7g275.7g993.8g0g
Ruohosipuli, tuore641g173kcal9g24.4g3.8g7.1g
Mineraalisuola keskiarvo 45g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6.4g11kcal0.5g2.1g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 32g284kcal0g0g32.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14272g30942kcal2532.6g604.4g2059.4g14.2g
Valittu annoskoko7136g15471kcal1266.3g302.2g1029.7g7.1g
Annoskoko puolitettuna3568g7736kcal633.2g151.1g514.9g3.6g
Arvot/100g100g217kcal17.7g4.2g14.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425155