Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 525g146kcal6.2g21.3g1g11g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Voi 40% rasvaa 7.5g28kcal0.1g0.1g3g0g
Piirakkataikina Sunnuntai150g555kcal7.5g48g37.5g3g
Siirappi, tumma11g36kcal0g8.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1428g1541kcal28.2g157.4g83g28.8g
Valittu annoskoko714g771kcal14.1g78.7g41.5g14.4g
Annoskoko puolitettuna357g385kcal7.1g39.4g20.8g7.2g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87903