Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 70g11kcal0.5g1.4g0.1g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g100g35kcal1.6g6.9g0.1g1.4g
Tonnikala vedessä, rainbow140g140kcal28g0.7g2.8g0g
Voi 100g724kcal1.2g0.4g81.2g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 35g110kcal2.9g20.1g1g3.5g
Vehnäjauho puolikarkea 130g445kcal13.2g90.9g1.6g4.5g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 15070g273kcal20.3g1g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1428g3530kcal136.8g254.4g214.4g24.8g
Valittu annoskoko714g1765kcal68.4g127.2g107.2g12.4g
Annoskoko puolitettuna357g882kcal34.2g63.6g53.6g6.2g
Arvot/100g100g247kcal9.6g17.8g15g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310094