Banaanikakku

Tähän kakkuun käy parhaiten ylikypsät banaanit ;)

Sekoita pehmeään rasvaan sokeri ja lisää kananmuna.

Sekoita hyvin.

Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseos rasva-sokeri-munaseokseen.

Sekoita tasaiseksi ja painele rengasvuoan pohjalle.

Nosta taikinaa myös ylös reunoille.

Murskaa banaanit haarukalla ja sekoita niihin kermaviili, kananmuna ja vaniljasokeri.

Soseuta punaherukat (puolukatkin käy) ja levitä ne kakkupohjalle.

Kaada kermaviili-banaaniseos päälle.

Ripottele päällimmäiseksi mantelirouhetta.

Paista kakkua 200 asteessa noin puoli tuntia.

Anna seistä vuoassa jonkin aikaa ennen kuin siirrät sen tarjoiluvadille.

Alkuperäinen ohje on kotikokki.

net sivulta jota olen hiukan keventännyt :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Peikkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 35g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Punaherukka 59g33kcal0.8g4.4g0.2g2.9g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%117g70kcal3.7g8.3g2.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 35g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 73g393kcal0.7g0.5g43.9g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g217g182kcal2.4g39.7g0.9g3.9g
Fariinisokeri41g167kcal0g41g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl18g102kcal3.7g0.9g8.9g2g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)114g366kcal15.8g66.2g3.7g14.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1428g2830kcal70.2g329.2g132.6g46.2g
Valittu annoskoko714g1415kcal35.1g164.6g66.3g23.1g
Annoskoko puolitettuna357g708kcal17.6g82.3g33.2g11.6g
Arvot/100g100g198kcal4.9g23.1g9.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65218