Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka245g746kcal23.7g149.2g4.9g36.7g
Puolukka 233g90kcal1g15.8g1.2g6.1g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 233g177kcal4.4g35.9g0.5g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1428g2026kcal58.2g401.8g13.2g90.2g
Valittu annoskoko714g1013kcal29.1g200.9g6.6g45.1g
Annoskoko puolitettuna357g507kcal14.6g100.5g3.3g22.6g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.1g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480