Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3250g162kcal27.5g10.5g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Hermesetas, annos 5g25g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml50g11kcal4g0g0.1g0g
Kookoshiutale 25g165kcal2g1.6g16.1g4.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 200g554kcal4g6g55.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1428g2253kcal116.2g37.2g179.4g8.2g
Valittu annoskoko714g1127kcal58.1g18.6g89.7g4.1g
Annoskoko puolitettuna357g563kcal29.1g9.3g44.9g2.1g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512