Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)70g60kcal0.7g2.4g4.9g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g245g42kcal3.9g5.4g0.5g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl350g105kcal16.1g6.7g1.1g5.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7g63kcal0g0g7g0g
Sipuli (kuorittu)39g10kcal0.5g1.8g0.1g0.7g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1428g567kcal43g33.8g27.2g12.8g
Valittu annoskoko714g283kcal21.5g16.9g13.6g6.4g
Annoskoko puolitettuna357g142kcal10.8g8.5g6.8g3.2g
Arvot/100g100g40kcal3g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268207