BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)582g1107kcal87.4g4.7g81.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka58g48kcal2g11.1g0.6g0.6g
Soijakastike 41g25kcal2.1g3.9g0g0g
Hunaja 23g77kcal0.1g18.8g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1428g2531kcal184.6g80g164.4g1.6g
Valittu annoskoko714g1266kcal92.3g40g82.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna357g633kcal46.2g20g41.1g0.4g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325811