Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 192g438kcal36.5g0g32.7g0g
Tomaattimurska 466g137kcal2.6g24.7g0.9g8.9g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g5.8g39kcal0g0g4.3g0g
Sokeri 2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g47g131kcal8.9g0g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1428g1512kcal96g55.2g96.4g17.8g
Valittu annoskoko714g756kcal48g27.6g48.2g8.9g
Annoskoko puolitettuna357g378kcal24g13.8g24.1g4.5g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437425