Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g70g20kcal0.4g4.2g0.1g1.7g
Selleri, annos 50g70g10kcal0.7g2.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Paprika, punainen70g18kcal0.6g3.2g0.3g1.4g
Herkkusieni 81g13kcal1.7g0.2g0.3g1.2g
Hillosipuli, Rainbow53g18kcal0.5g3.7g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g5.2g47kcal0g0g5.2g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria280g308kcal58.8g0g7g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g5.2g2.9kcal0.3g0.4g0g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g5.2g3.1kcal0.3g0.4g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g5.2g3.9kcal0.4g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1428g925kcal129.2g36.2g26g11g
Valittu annoskoko714g463kcal64.6g18.1g13g5.5g
Annoskoko puolitettuna357g231kcal32.3g9.1g6.5g2.8g
Arvot/100g100g65kcal9.1g2.5g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87604