Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa28g101kcal0.5g0.8g10.7g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Oliiviöljy 30g269kcal0g0g30.4g0g
Psylliumkuitu, annos 6g25g13kcal0g0g0g21g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 225g722kcal60.3g0g53.9g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g39g151kcal8.3g0.4g13g0g
Aurajuusto96g325kcal19.1g0g27.8g0g
Mozzarella Lovilio Lidl141g469kcal35.9g2.1g35.2g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 68g256kcal18.8g0g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1429g4786kcal301.2g7g395.2g42g
Valittu annoskoko714g2393kcal150.6g3.5g197.6g21g
Annoskoko puolitettuna357g1197kcal75.3g1.8g98.8g10.5g
Arvot/100g100g335kcal21.1g0.5g27.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212249