Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g3500g840kcal42g119g7g73.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g2100g588kcal12.6g124.9g4.2g52.5g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g105g945kcal0g0g105g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g1400g1680kcal44.8g63g140g0g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14280g8106kcal198.8g613.8g512.4g252g
Valittu annoskoko7140g4053kcal99.4g306.9g256.2g126g
Annoskoko puolitettuna3570g2027kcal49.7g153.5g128.1g63g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.3g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388208