Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 2000g6547kcal203.8g1328g22g67g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g1480g3848kcal266.4g7.4g296g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)2960g1036kcal29.6g204.2g14.8g41.4g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g700g2100kcal182g14g147g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14280g27061kcal1363.6g3107.2g959.6g216.8g
Valittu annoskoko7140g13531kcal681.8g1553.6g479.8g108.4g
Annoskoko puolitettuna3570g6765kcal340.9g776.8g239.9g54.2g
Arvot/100g100g190kcal9.5g21.8g6.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=403944