Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 1800g3426kcal310.7g100.1g196.9g9.9g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi900g90kcal13.5g13.5g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)900g1440kcal72g36g117g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1665g583kcal16.7g113.2g8.3g23.3g
Becel juokseva, annos 10g68g446kcal0g0g49.9g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g1800g5940kcal216g1170g34.2g162g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14292g23848kcal1257.8g2865.6g812.6g390.4g
Valittu annoskoko7146g11924kcal628.9g1432.8g406.3g195.2g
Annoskoko puolitettuna3573g5962kcal314.5g716.4g203.2g97.6g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20.1g5.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173007