Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g200g760kcal10.8g64g50g3.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Tomaatti 175g40kcal1g6g0.5g2.4g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 100g299kcal18g1.2g25g0g
Pinjansiemenet, Parrots13g78kcal3.6g1.6g6.9g0.5g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 100g132kcal2.6g3.2g12g0g
Kananmuna 50g(kpl)25g32kcal2.7g0.1g2.2g0g
Juusto, mozzarella 50g130kcal9.3g0g10.2g0g
Sipuli, tuore50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1430g3013kcal97.4g157g218.8g14.4g
Valittu annoskoko715g1507kcal48.7g78.5g109.4g7.2g
Annoskoko puolitettuna358g753kcal24.4g39.3g54.7g3.6g
Arvot/100g100g211kcal6.8g11g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126905