Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai225g831kcal11.2g71.8g56.1g4.5g
Pinaattipakaste 150g84g12kcal1.6g0.3g0.4g1.1g
Parsakaali brokkoli 84g30kcal3.9g1.6g0.3g2.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 112g336kcal20.2g1.3g28.1g0g
Pinjansiemenet, Parrots28g174kcal8.1g3.6g15.4g1g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 112g97kcal3.5g4.9g6.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu67g85kcal7.4g0.2g6.1g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1431g3126kcal111.8g167.4g226.2g17.4g
Valittu annoskoko716g1563kcal55.9g83.7g113.1g8.7g
Annoskoko puolitettuna358g781kcal28g41.9g56.6g4.4g
Arvot/100g100g218kcal7.8g11.7g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104218