Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g169g34kcal4.2g2g0.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha180g299kcal34.2g0g18g0g
Tomaattimurska, 1 prk300g80kcal1.8g15.9g0.6g4.2g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.7g6kcal0.2g1.3g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g8.7g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Timjami 1.5g4.2kcal0.1g0.4g0.1g0.6g
Basilika, kuivattu 2.3g5.7kcal0.3g0.5g0.1g0.9g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl7.5g19kcal0.9g0.1g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1431g1049kcal84.4g44.2g58g12.6g
Valittu annoskoko716g524kcal42.2g22.1g29g6.3g
Annoskoko puolitettuna358g262kcal21.1g11.1g14.5g3.2g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g4.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156267