Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)7.2g40kcal0.1g0.1g4.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai74g257kcal8.8g52.2g1.5g2.2g
Sokeri48g194kcal0g47.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu130g164kcal14.3g0.4g11.7g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus34g108kcal3.7g21.7g0.5g2.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen423g140kcal14g20.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1431g1806kcal81.8g285.8g36g9.8g
Valittu annoskoko715g903kcal40.9g142.9g18g4.9g
Annoskoko puolitettuna358g452kcal20.5g71.5g9g2.5g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230