Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 270g612kcal43.3g1.4g48.7g0g
Voi 11g82kcal0.1g0g9.2g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 113g104kcal17.8g2.8g2.3g0g
Tonnikala vedessä 158g165kcal35.4g0g2.4g0g
Herkkusieni säilyke 113g19kcal2.4g0.2g0.3g2.7g
Kermajuusto (Pohjanpoika)51g198kcal12.2g1g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1431g2358kcal222.4g10.8g158.2g5.4g
Valittu annoskoko716g1179kcal111.2g5.4g79.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna358g590kcal55.6g2.7g39.6g1.4g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.8g11.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93830