Kesäkurpitsakeitto (Koskenlaskijalla höystetty)

Pilko kesäkurpitsa reilun kokoisiksi paloiksi ja lohko/pilko sipuli.

Keitä vedessä niin että kurpitsat hieman pehmenevät.

Lisää joukkoon liemikuutio.

Ota pois hellalta ja soseuta sauvasekoittimella ja lisää koskenlaskijajuusto.

Soseuta tasaiseksi keitoksi.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta pippurilla ja lisää myös suolaa jos tarvis.

Keittoon antaa hyvää makua myös varsiselleri (n. 2 vartta).

Paloittele ja lisää kurpitsanpalojen ja sipulien kanssa samaan aikaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4326g781kcal24.2g108.1g17.3g30.3g
Vesi2163g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g312g875kcal59.4g0g68.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow63g163kcal6.2g6.2g12.5g1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g288g78kcal3.7g13.8g0.6g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14304g3792kcal187g256.2g198.2g72.4g
Valittu annoskoko7152g1896kcal93.5g128.1g99.1g36.2g
Annoskoko puolitettuna3576g948kcal46.8g64.1g49.6g18.1g
Arvot/100g100g27kcal1.3g1.8g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298615