Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 35g113kcal5.2g6.5g4.6g13.2g
Vesi, vesijohtovesi 2241g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk1281g343kcal7.7g67.9g2.6g17.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g320g90kcal1.9g19g0.6g8g
Peruna, vanha, kuorittu 1089g829kcal20.5g168.7g2.2g10.9g
Paprika punainen 544g159kcal5.1g24.5g2.2g10.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g26g27kcal2g4.2g0.2g0.5g
Sipuli 176g53kcal2.2g8.5g0.4g3g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g1281g2177kcal243.3g0g128.1g0g
Ketsuppi, Heinz160g165kcal1.4g38.6g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14304g7911kcal578.6g675.8g282.2g131.4g
Valittu annoskoko7152g3956kcal289.3g337.9g141.1g65.7g
Annoskoko puolitettuna3576g1978kcal144.7g169g70.6g32.9g
Arvot/100g100g55kcal4g4.7g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019