Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)1803g3786kcal432.7g0g234.4g0g
Ruohosipuli 240g54kcal3.3g4.1g1.4g5.8g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale902g3065kcal198.3g0g234.4g0g
Perunasipulisekoitus 500g3005g2043kcal48.1g447.8g3g0g
Ruokakerma Valio 5%1202g721kcal14.4g33.7g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14304g19341kcal1393.6g971.2g1066.6g11.6g
Valittu annoskoko7152g9671kcal696.8g485.6g533.3g5.8g
Annoskoko puolitettuna3576g4835kcal348.4g242.8g266.7g2.9g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576