Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g624g1997kcal62.4g405.6g12.5g65.5g
Vehnäjauho puolikarkea 624g2141kcal63.6g436.8g7.5g21.8g
Vesi1632g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g3168g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 1056g1464kcal132g3.2g103.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14304g11205kcal516g1691.2g247g174.6g
Valittu annoskoko7152g5602kcal258g845.6g123.5g87.3g
Annoskoko puolitettuna3576g2801kcal129g422.8g61.8g43.7g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=67274