Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1197g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 162g1429kcal0g0g161.6g0g
Oivariini, 60 (100g)168g922kcal1.7g1.7g100.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl2394g8140kcal47.9g71.8g837.9g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g2394g575kcal43.1g71.8g12g45.5g
Sipuli (kuorittu)838g226kcal10.9g40.2g1.7g14.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14304g22582kcal207.2g371g2227.4g119.4g
Valittu annoskoko7152g11291kcal103.6g185.5g1113.7g59.7g
Annoskoko puolitettuna3576g5646kcal51.8g92.8g556.9g29.9g
Arvot/100g100g158kcal1.4g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81957