Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis5328g5968kcal1172.2g0g159.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 333g233kcal4.2g37.6g4.2g13g
Jauheliha, sika-nauta 1332g2950kcal233.1g0g226.5g0g
Mustapippuri 167g466kcal18.1g63.8g5.5g44.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14320g19232kcal2855.2g202.8g792.2g114.2g
Valittu annoskoko7160g9616kcal1427.6g101.4g396.1g57.1g
Annoskoko puolitettuna3580g4808kcal713.8g50.7g198.1g28.6g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114524