Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)5792g13321kcal579.2g376.5g1042.5g5.8g
Amerikan pekoni 1viipale569g1822kcal68.3g0g170.8g0g
Dijonsinappi, Maille, Original100g70kcal4g8g3g3g
Ketsuppi, euro shopper180g180kcal1.8g41.3g0.9g2.2g
Purjosipuli 399g91kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.6g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14320g31197kcal1335.8g904.4g2437.6g47.4g
Valittu annoskoko7160g15598kcal667.9g452.2g1218.8g23.7g
Annoskoko puolitettuna3580g7799kcal334g226.1g609.4g11.9g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.3g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151281