Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 126g1113kcal0g0g125.8g0g
Sipuli (kuorittu)674g182kcal8.8g32.4g1.3g11.5g
Luumutomaatti pirkka, 83g4494g899kcal27g170.8g13.5g269.7g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.7g0.4g1.5g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g1798g6058kcal224.7g1208.1g36g107.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14328g16660kcal532.4g2846g354g781.2g
Valittu annoskoko7164g8330kcal266.2g1423g177g390.6g
Annoskoko puolitettuna3582g4165kcal133.1g711.5g88.5g195.3g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237828