Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g3596g10715kcal107.9g172.6g158.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)449g566kcal49.4g1.3g40.4g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g2697g8360kcal261.6g1669.2g56.6g161.8g
Sokeri 216g876kcal0g215.5g0g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Voi 180g1304kcal2.1g0.7g146.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14328g43640kcal842g4118.6g802.8g323.6g
Valittu annoskoko7164g21820kcal421g2059.3g401.4g161.8g
Annoskoko puolitettuna3582g10910kcal210.5g1029.7g200.7g80.9g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.7g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975