Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g1576g2679kcal315.2g0g157.6g0g
Peruna, uusi 1171g911kcal19.8g188.5g2.3g11.7g
Sipuli kuivattu 45g123kcal4.7g15.8g0.7g15.8g
Keittojuurekset, apetit901g234kcal8.1g43.2g2.7g20.7g
Vesi, vesijohtovesi 3377g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g50g124kcal3g4.2g10.4g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g34g110kcal3.4g16.9g3.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14328g8360kcal708.4g537.2g354.2g103.2g
Valittu annoskoko7164g4180kcal354.2g268.6g177.1g51.6g
Annoskoko puolitettuna3582g2090kcal177.1g134.3g88.6g25.8g
Arvot/100g100g58kcal4.9g3.7g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386125