Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado2118g974kcal12.7g232.9g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 1983g671kcal40.8g85.6g4.2g50.6g
Parsa 1667g258kcal21.3g20g3.3g25g
Ruokaöljy keskiarvo 180g1592kcal0g0g180g0g
Hunaja 135g447kcal0.7g109.2g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 270g58kcal0.8g4.3g0g0.3g
Jäävuorisalaatti, rapea811g81kcal8.9g6.5g1.6g9.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14328g8164kcal170.4g917g378.2g171.2g
Valittu annoskoko7164g4082kcal85.2g458.5g189.1g85.6g
Annoskoko puolitettuna3582g2041kcal42.6g229.3g94.6g42.8g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739