Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt5314g2444kcal170g255.1g79.7g0g
Mannasuurimo tumma 531g1643kcal54.1g315.6g9.6g29.2g
Kananmuna kuoreton 585g834kcal73.1g1.8g59.9g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g255g1020kcal0g252.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai351g1227kcal42.1g249g7.4g10.5g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g85g264kcal9.4g51g6g23.8g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl32g287kcal0g0g31.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14336g15439kcal697.4g2250g389g127g
Valittu annoskoko7168g7720kcal348.7g1125g194.5g63.5g
Annoskoko puolitettuna3584g3860kcal174.4g562.5g97.3g31.8g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888