Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2422g8310kcal246.8g1695.4g29.1g84.8g
Sokeri 1188g4821kcal0g1186.5g0g0g
Leivinjauhe 47g82kcal2.4g17.6g0g0.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka47g186kcal0g46.1g0g0g
Rypsiöljy 1048g9267kcal0g0g1048g0g
Mustikka metsä- 2236g984kcal11.2g143.1g13.4g73.8g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 89g296kcal0.1g72.2g0g1.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g93g363kcal0g91.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14336g48619kcal521g6504.4g2181g320g
Valittu annoskoko7168g24310kcal260.5g3252.2g1090.5g160g
Annoskoko puolitettuna3584g12155kcal130.3g1626.1g545.3g80g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746