Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 794g3221kcal0g792.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g133g533kcal0g132g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1067g1344kcal117.4g3.2g96g0g
Margariini, 60%, Rainbow267g1467kcal2.4g2.4g160g0g
Vehnäjauho puolikarkea 520g1785kcal53g364.1g6.2g18.2g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g533g1760kcal64g352.1g12.8g43.7g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl533g453kcal7.5g23.5g37.3g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 3201g1235kcal5.1g261.2g2.9g48g
Fariinisokeri80g325kcal0g79.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14336g24387kcal503g4052.4g630.4g220.2g
Valittu annoskoko7168g12194kcal251.5g2026.2g315.2g110.1g
Annoskoko puolitettuna3584g6097kcal125.8g1013.1g157.6g55.1g
Arvot/100g100g170kcal3.5g28.3g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173006