Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1232g1757kcal154g3.7g126.3g0g
Sokeri 1428g5796kcal0g1426.6g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)1120g8064kcal9g9g896g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1456g4996kcal148.4g1019.2g17.5g51g
Leivinjauhe 56g98kcal2.9g21.2g0g0.3g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 560g255kcal16.8g26.9g8.4g0g
Sokeri 476g1932kcal0g475.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 112g384kcal11.4g78.4g1.3g3.9g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 168g77kcal5g8.1g2.5g0g
Mantelilastu (A la meira)560g3360kcal134.4g37g302.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14336g53440kcal963.8g6211.2g2708.8g110.4g
Valittu annoskoko7168g26720kcal481.9g3105.6g1354.4g55.2g
Annoskoko puolitettuna3584g13360kcal241g1552.8g677.2g27.6g
Arvot/100g100g373kcal6.7g43.3g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928