Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g3328g18670kcal322.8g1065g1364.5g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1280g4352kcal25.6g38.4g448g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g2560g15360kcal537.6g176.6g1408g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14336g76764kcal1772g2560g6441g0g
Valittu annoskoko7168g38382kcal886g1280g3220.5g0g
Annoskoko puolitettuna3584g19191kcal443g640g1610.3g0g
Arvot/100g100g536kcal12.4g17.9g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104