Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 224g68kcal2.8g10.8g0.4g3.8g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 728g95kcal8.2g7.1g1.5g8.7g
Ruohosipuli 112g25kcal1.5g1.9g0.7g2.7g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1288g1714kcal108.7g226.7g25.8g64.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1120g719kcal35.8g54g39.2g0.1g
Fetajuusto arla 8% (100g)1120g1680kcal179.2g44.8g89.6g0g
Rypsiöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 2436g1334kcal38.7g319.4g4.1g20.7g
Maustekurkku sokerisuolattu 84g17kcal0.6g2.5g0.1g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14336g12291kcal751g1334.4g434.8g203.8g
Valittu annoskoko7168g6146kcal375.5g667.2g217.4g101.9g
Annoskoko puolitettuna3584g3073kcal187.8g333.6g108.7g51g
Arvot/100g100g86kcal5.2g9.3g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69964