Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino187g656kcal24.4g125.6g4.7g11.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 150g481kcal40.1g0g35.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g292g123kcal4.7g25.1g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)26g31kcal0.8g1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1434g2756kcal155.4g303.8g99.4g22.4g
Valittu annoskoko717g1378kcal77.7g151.9g49.7g11.2g
Annoskoko puolitettuna359g689kcal38.9g76g24.9g5.6g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.2g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511