Gluteeniton kuitu-kuivakakku

Jauhota kakkuvuoka korppujauhoilla.

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään erillisessä kulhossa kaikki kuivat aineet, paitsi kaakaojauhe (jonka voi jättää poiskin jos haluaa).

Kaada vaahtoon kuivat aineet, rasva, ja jogurtti sekoittaen välillä.

Kaada seos kakkuvuokaan.

Paista 40-45 minuuttia 175 C alatasolla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai gluteeniton jauheseos (Raisio), annos 200g200g700kcal0.6g170g0.6g6.6g
Kananmuna kuoreton200g286kcal24g0g20g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Rainbow juokseva rypsiöljyvalmiste (Bunge finland oy), annos 100g75g540kcal0g0g60g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g50g30kcal4.5g2.7g0.2g36.5g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g4.9g0g0g
Kaakaojauhe, fazer15g50kcal3.4g1.6g3.1g0g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 75g92kcal3g3.2g7.5g0g
Korppujauho, luontaisesti gluteeniton 7g15kcal0.2g3.1g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1434g4173kcal72g544.6g183.2g86.6g
Valittu annoskoko717g2087kcal36g272.3g91.6g43.3g
Annoskoko puolitettuna359g1043kcal18g136.2g45.8g21.7g
Arvot/100g100g291kcal5g38g12.8g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430323