Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 7.5g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Kalaliemikuutio 8.3g25kcal0.8g2.8g1.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 45g34kcal2g5.8g0.1g0.5g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit188g244kcal5.6g3.8g24.4g0g
Purjosipuli75g14kcal1.4g1.8g0.2g1.6g
Paprika punainen 98g29kcal0.9g4.4g0.4g1.9g
Tonnikala öljyssä 210g399kcal57g0g18.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 11g93kcal0g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1434g1681kcal136g37.4g111.6g8.6g
Valittu annoskoko717g841kcal68g18.7g55.8g4.3g
Annoskoko puolitettuna359g420kcal34g9.4g27.9g2.2g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080