Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 350g251kcal6.4g50.5g0.7g3.7g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g210g229kcal50.4g0.2g2.1g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml88g131kcal1.7g2.2g13.1g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g70g60kcal1g3.1g4.9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1435g1340kcal119g112g41.6g7.8g
Valittu annoskoko718g670kcal59.5g56g20.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna359g335kcal29.8g28g10.4g2g
Arvot/100g100g93kcal8.3g7.8g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197046