Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g119g104kcal21.4g1.8g1.2g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)105g183kcal18.5g0g12.2g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g53g5.2kcal0.6g0.5g0.1g0.5g
Kurkku 105g12kcal0.6g1.5g0.1g0.7g
Tomaatti 105g24kcal0.6g3.6g0.3g1.5g
Paprika punainen 70g21kcal0.7g3.2g0.3g1.3g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g140g91kcal18.2g2.8g0.4g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore21g5.3kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1435g887kcal121.2g30.6g29.2g8g
Valittu annoskoko718g444kcal60.6g15.3g14.6g4g
Annoskoko puolitettuna359g222kcal30.3g7.7g7.3g2g
Arvot/100g100g62kcal8.4g2.1g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573