Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g90g150kcal15.7g19.2g1.1g0.7g
Persilja 300g82kcal4.1g3.3g0.6g24g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas601g1681kcal114.1g0g132.1g0g
Bataatti, kuorittu 901g729kcal14.1g151.6g0.5g27g
Porkkana, keskikokoinen 65g3003g841kcal18g178.6g6g75.1g
Peruna, keskikokoinen 60g1081g649kcal16.2g140.5g1.1g9.7g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Purjosipuli 901g206kcal16.3g21.6g1.8g18.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14352g8837kcal404.8g1058.4g287.6g321g
Valittu annoskoko7176g4419kcal202.4g529.2g143.8g160.5g
Annoskoko puolitettuna3588g2209kcal101.2g264.6g71.9g80.3g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.4g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54926