Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 250g277kcal54.1g0g6.5g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g14g13kcal0.4g0.5g1g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 175g123kcal0.5g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1436g890kcal112.6g14g15.4g4.8g
Valittu annoskoko718g445kcal56.3g7g7.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna359g223kcal28.2g3.5g3.9g1.2g
Arvot/100g100g62kcal7.8g1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327003