Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)909g246kcal11.8g43.7g1.8g15.5g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen1049g367kcal2.1g86g1g15.7g
Kalaliemikuutio 47g142kcal4.7g15.9g6.5g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 2798g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 47g51kcal3.7g7.6g0.3g1g
Katkarapu 1166g798kcal168.4g0g12.8g0g
Flora kevyt ruoka 7%1166g991kcal11.7g52.5g81.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14364g5188kcal404.8g411.4g208g65.4g
Valittu annoskoko7182g2594kcal202.4g205.7g104g32.7g
Annoskoko puolitettuna3591g1297kcal101.2g102.9g52g16.4g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181