Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu933g2800kcal38.3g37.3g280g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1167g700kcal11.7g52.5g46.7g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g1400g3360kcal252g0g252g0g
Tilli, tuore 23g7kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g2025g6684kcal243g1326.6g44.6g121.5g
Valkoviini kuiva 560g384kcal1.7g3.4g0g0g
Kalaliemikuutio 51g157kcal5.1g17.5g7.2g0.6g
Oliiviöljy 126g1114kcal0g0g126g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g863g233kcal11.2g41.4g1.7g14.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g33g34kcal2.6g5.3g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14364g30944kcal1133g2968.4g1517.2g276g
Valittu annoskoko7182g15472kcal566.5g1484.2g758.6g138g
Annoskoko puolitettuna3591g7736kcal283.3g742.1g379.3g69g
Arvot/100g100g215kcal7.9g20.7g10.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82979