Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Peruna, keskikokoinen 60g2000g1200kcal30g260g2g18g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl10g92kcal0g0g10.4g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)1600g2560kcal304g0g144g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g12g28kcal1.3g4.6g0.4g0g
Sinappi 60g79kcal2.6g8.5g3.6g1g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g1200g408kcal2.4g85.2g3.6g21.6g
Hunaja 80g264kcal0.4g64.6g0g0g
Persilja400g48kcal5.6g4.4g0.8g32g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14365g9466kcal697.8g873.8g330.4g152g
Valittu annoskoko7182g4733kcal348.9g436.9g165.2g76g
Annoskoko puolitettuna3591g2367kcal174.5g218.5g82.6g38g
Arvot/100g100g66kcal4.9g6.1g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299129